Dåvildtjagter i Præsteskoven.

Foreningen tilbyder individuel jagt og trykjagter på dåvildt i Præsteskoven til overkommelige priser.

Der er opstillet flere skydetårne og stiger, og der er gode pürschmuligheder.

Ugejagter 2022/23.

(For foreningens medlemer)

Der er mulighed for afskydning af én stor hjort: Fuldskuffel, halvskuffel eller stanghjort.​

Af øvrige dåvildt - spidshjort, då og kalv - kan hver betalende deltager skyde et dyr. ​

Jagtretten i Præsteskoven kan lejes for en uge ad gangen. Da vi også har trykjagter og hagljagter, prissætter vi de uger uden "anden jagt"  til 600,- og de uger med "anden jagt" nedsættes til 500,- da man mister en morgen/formiddag hvor man ikke må komme i skoven før disse jagter er over. Men man er selvfølgelig velkommen til at tilmelde sig til disse jagter.

Se mere om dette i kategorien, Trykjagt og hagljagt.

Der må jages alle ugens dage alle uger i jagttiden 1/10 til 31/1 - søndage dog kun til kl. 09.00.

Ugerne bliver tildelt ved lodtrækning, når tilmeldingsfristen er udløbet.

For de som har tilmeldt sig senest 18/9-22, vil der blive afholdt lodtrækning d. 19/9-22 i hytten på Bøllemosevej.

Nedlagt vildt afregnes umiddelbart efter jagtens afslutning på foreningens konto.

I år betaler man sin uge via mobilpay, overførelse til bank eller kontant til aktivitetsansvarlig. Ligeså for eventuelt nedlagt vildt.

Bank: Nordea 2680 6970602587    Mobile pay: 16834

Nedlagt vildt afregnes til:

Fuldskuffel 4000 kr.

Halvskuffel 3000kr.

Stanghjort 1500 kr.

Spidshjort og då 1000kr.

Kalv 800 kr.​

Der må kun være 1 jæger i Præsteskoven på dåvildtjagt af gangen.

Eventuel Schweishund er på jægerens egen regning.

De sidste 14 dage i januar, er der desværre folk i skove og save/hente brænde

I bedes tilmelde jer på kagekaster@gmail.com eller 26800018

( evt. sms, men skriv lige jeres navn, medlems nr. tlf. nr. og evt. ønske til uge i beskeden )

Alle skud indberettes til Aktivitetsansvarlig på tlf. 2680 0018, gerne på sms.

Når der drives jagt, vendes skiltet i skabet ved indgangen til skoven, så det kan ses, at der

jages.

Husk at udvise hensyn til børnehaven og andre brugere af skoven.

Knæk og bræk

Finn.