SÅ ER DER DER UDSOLGT. SKULLE DER DUKKE FLERE OP KOMMER DE PÅ VENTELISTE. DE FÅR SÅ SVAR SENERE OM DER ER BEHOV FOR FLERE SKYTTER.

Rågeregulering 2023.

Rågeregulering i Jægerråd Svendborg 2023.

Vi er igen blevet anmodet om at hjælpe Svendborg Kommune, andre institutioner og private lodsejere med deres råge problem.

Derfor kan interesserede tilmelde sig til undertegnede fra NU' og til jeg vurderer at vi er nok til at klare reguleringen i år. I år stopper tilmeldingen omkring 35 - 40 personer +/- alt afhængig af hvordan rågeplagen udvikler sig.

Alle som er medlem af en forening under Jægerråd Svendborg, som er over 18 år og har gyldigt jagttegn kan deltage, det dog besluttet i Jægerrådsbestyrelsen, at for at deltage skal man møde op på 1 af 2 paroler......

Tidspunkt og sted offentliggøres senere. Man skal ikke tilmelde hvad dag man kommer, men jeg skal kontaktes hvis ingen af dagene passer.

Vi gør således at nye deltagere som gerne vil have en rundvisning til kolonierne kan få det efter aftale med undertegnede.

Der må anvendes følgende våben : Salonriffel 22lr og luftriffel 5,5.

Man tilmelder sig på mail.: riffel@gudbjergjagtforening.dk og kun der.

I bedes oplyse understående.: Navn, mobil nr, hvilket våben i anvender, om i har hund, hvilken jagtforening i kommer fra og jeres e-mail adr.

Tilmeldingen bliver ikke betragtet som modtaget før jeg har ovenstående oplysninger. Når i har fået en kvittering, er tilmeldingen modtaget. IKKE FØR. Kommer den ikke..... mangler der oplysninger.

Hvis jeg nødtvunget bliver nød til at vælge nogen fra bliver det deltagere fra nederste gruppe som gentagende gange har befundet sig der. Når man er tilmeldt kan man søge om optagelse i følgende FB gruppe: Rågeregulering 2023 Jægerråd Svendborg Der vil deltagerne i årets regulering kunne følge med i forløbet.

 

Mvh Hugo Eriksen

© 2023 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/